domingo, 24 de febrero de 2013

Harry Potter: 7 llibres màgics de debó


Vam dir que recomanaríem cada setmana llibres per llegir. No ho hem fet fins ara i això no pot ser! Així que ara sí que comencem, de debó! També vosaltres lectors ens heu d'ajudar. Doneu-nos idees. D'ací ençà, cada setmana penjarem notícies sobre llibres.





Ah! Per cert, quin llibre recomanem? Qui s'atreveix amb Harry Potter? Són set llibres! I cadascun més llarg. Segur que molts heu vist les pel·lícules, però... heu pogut gaudir dels seus llibres? Us recomanem que ho feu. Cada llibre enganxa, fins i tot els llargs. Has tingut mai la sensació d'acabar un capítol i de voler començar el següent? De quedar-te amb la incògnita de què passarà? Això és Harry Potter. 
Pels que dubten i creuen que amb les pel·lícules ja n'hi ha prou, que sàpiguen que els llibres superen amb escreix les pel·lícules. Sabíeu que el ministeri de màgia està sota terra? I que hi ha treballadors encarregats de posar finestres i fer veure que hi ha quelcom fora? Que fan conjurs per simular que plou o que fa sol? Tot això no surt a la pel·lícula i sí als llibres. Els llibres tenen detalls espectaculars que no apareixen a les pel·lícules. Vols més motius?
Animeu-vos a llegir! La setmana vinent, més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario